sâmbătă, 19 august 2017

Pastă de ardei kapia

Din excursia pe care am făcut-o la Dridu m-am întors cu o mulţime de legume târguite direct de la grădinarii locali: cartofi roşii, ardei kapia, gogoşari.
Azi am făcut pasta de kapia (din 20 de kilograme de ardei kapia au ieşit 14 borcane mari de pastă pentru iarnă). Iar apoi am făcut un pic de dulceaţă de ardei iute, preferata mea. Urmând ca delicatesa casei, gogoşari în sos de muştar, să fie pregătită mâine dimineaţă, devreme.

Pasta de ardei kapia a ieşit groasă, s-o pui pe pâine. Şi foarte gustoasă, nouă ne place foarte mult.


2 comentarii:

  1. O singura data am gustat pasta de gogosari. Foarte buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce am pregătit acum, am pus şi la ciorba de perişoare. A ieşit excelentă.
      Pasta e groasă şi are o culoare minunată.

      Ștergere