Nici nu mai am nuanţele multe pe care le-am avut anul trecut. Cei grena-închis erau probabil hibrizi, n-au mai ieşit aşa.
În seara asta, la o plimbare prin grădină, am făcut câteva poze cu telefonul - din care cea mai grăitoare este asta, se vede clar că florile şi fruzele sunt ciuruite, bietele de ele.
paduchi!!!paduchi afidosi ,urati...sanda
RăspundețiȘtergereMulţumesc, Sanda. Chiar că-s urâţi. Şi fac ravagii.
ȘtergereAzi le pregătesc o infuzie, ceva...
Daaa...da pe ei ...odata ma prostea cineva ca astia, saracii de ei is plante companion si daca le pui langa diverse ,paduchii[afidele] se vor cocota pe condurasii si condurasii se vor lupta cu paduchii [sau ,ma rog!!vor suferii doar ei invazia] si vor lasa plantele in pace!!!Da !!sant plante companioane !!si paduchii se suie si pe condurasi si pe plante....pentru prima data merge sa ii scapi de dihanii un ceai concentrat de pelin cu o lingurita de sapun de vase,.....apoi doar Dumnezeu mai stie...tot io
ȘtergereSanda, călţunaşii mei mâncaţi de păduchi nu sunt în grădina de legume.
RăspundețiȘtergereSunt în stratul de flori.
Sper să-i mai apere infuzia.
Oricum, toamna bate la uşă... încep şi ei să se treacă.
Cu chiu, cu vai, găsesc seminţe la ei. Le adun chiar şi când sunt verzi, numai să recuperez câteva din ele. Le las apoi la uscat. Aşa am păţit şi anul trecut, după ce acum doi ani aproape că am rămas fără seminţe.
ingroapa-i la toamna cu totul ,cu ceva compost deasupra si poate ai norok la anu'
RăspundețiȘtergereAdică toată planta, fără să mai curăţ locul? Şi răsar singuri anul viitor din seminţele îngropate odată cu planta?
Ștergereincearca!!ce te costa???
RăspundețiȘtergere