Au ieşit 18 borcane de 800 ml.
Tot din roşiile mele, am pus cherry la borcan, în suc propriu, acum vreo 2-3 săptămâni. Bine sterilizate şi puse pentru iarnă, 14 borcane mari.
În ciuda vicisitudinilor acestei veri, cu ajutorul maceratelor şi al altor soluţii bio, recolta a fost mulţumitoare.
Au mai rămas roşii de salate. Şi vin din urmă gogonele, suficiente.
Azi, cu ocazia bulionului, am mai selectat seminţe de la cele mai bune roşii: inimă de bou, soiul românesc de dinainte de revoluţie, prunişoare roşii şi roz, cherry roşii clasice.
(Seminţe de violet jasper şi blue OSU am oprit deja. Şi din celelalte - de genul inimă de bou etc. - am mai oprit, dar parcă nu suficiente.)
O imagine care te incarca cu sanatate numai cand o privesti ! :)
RăspundețiȘtergereSa-l consumati cu placere, felicitari !
Mulţumiri!
ȘtergereAm cam devenit dependentă de focul de tabără pe care să se facă ceva... indiferent ce: un gem, ciuperci pe jar, o zacuscă, o salată lipovenească de dovlecei... ceva acolo... :)
felicitări pentru fotografie !
RăspundețiȘtergerenu am făcut bulion, ţinem roşiile doar pentru salate ! numai dacă văd că ai făcut focul şi deja mi se face prea cald !
felicitări pentru bulion !
Mulţumesc foarte mult!
ȘtergereEu m-am cam înroşit de căldură lângă foc. Dar a fost plăcut. :)