miercuri, 22 iunie 2022

Trandafiri: Elfe și Eminence

Elfe - flori mari, elegante, scăldate în nuanțe de galben-alb crem cu ușoare tente verzui ce emană un parfum fructat delicat, un urcător cu o foarte bună remontantă și o vegetație verde închis foarte sănătoasă. Soi rezistent, viguros. Se adaptează foarte bine în zonele călduroase cu expunere constantă la soare și creează o ambianță plăcută în orice grădină. Iar florile sale minunate sunt recomandate și pentru flori tăiate deoarece au o bună rezistență în vază. La maturitate, Elfe poate atinge înălțimi de 250-300 cm.
Recomandat pentru flori taiate in vaza si aranjamente florale. Floarea taiata are o rezistenta de aproximativ 5 zile.

Eminence - culoarea cu adevărat violet, cu parfum intens, înălțimea: 70-100 cm, nu este sensibil la boli, remontanță: bună - a doua înflorire deasemenea bogată (din mai până în octombrie), are nevoie de lumin și de soare

*
I-am comandat pe amândoi la Sweet Garden.
Din păcate, Elfe e într-o stare precară (v. pozele de mai jos), m-am corespondat cu specialistul de la SG, dar, desigur, nu recunoaște nimic. Susține că... mda... poate nu arată chiar nu știu cum, dar va supraviețui garantat! Aș putea să-l returnez, dar mi se pare mai mare daraua ca ocaua.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu