Ceapa ishikura e preferată de cei cărora le place mai mult partea albă a cepei - soiul ăsta prin asta se remarcă. Am obținut-o din semințe pe care le-am primit de la o colegă din grupul de grădinari de pe FB. Un fir a dat să facă floare și anul trecut, dar nu a apucat pentru că s-a pierdut... nu știu cum. Impacientată, am băgat în minisolar cele două fire pe care le mai aveam, ca să fiu cu ochii pe ele. Deci încă nu am gustat-o, e tot în curs de experiment și anul ăsta.
Ai obtinut-o din seminte? Spune-ne cate ceva despre ea, te rog. E buna la gust? E pretentioasa?
RăspundețiȘtergereCeapa ishikura e preferată de cei cărora le place mai mult partea albă a cepei - soiul ăsta prin asta se remarcă.
ȘtergereAm obținut-o din semințe pe care le-am primit de la o colegă din grupul de grădinari de pe FB.
Un fir a dat să facă floare și anul trecut, dar nu a apucat pentru că s-a pierdut... nu știu cum. Impacientată, am băgat în minisolar cele două fire pe care le mai aveam, ca să fiu cu ochii pe ele.
Deci încă nu am gustat-o, e tot în curs de experiment și anul ăsta.