miercuri, 23 iulie 2014

Roşii

În sfârşit, au început să se coacă şi roşiile mele.
Am făcut deja câteva salate - mai bune de-atât nu se poate. Păi, când iei roşiile din propria-ţi grădină, şi mai adaugi şi o ceapă, un castravete, un ardei iute şi nişte busuioc şi pătrunjel, toate la îndemână şi toate puse de tine... cum să nu te bucuri de o sută de ori mai mult decât de o salată cu roşii şi alte cele de la piaţă? :)
8 comentarii:

 1. Da, da, rosiile din gradina proprie sunt cele mai bune din lume :) Ai uitat branza de oaie :) Se poate rosii fara branza ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu se poate roşii fără brânză şi viceversa, aşa e! :)
   Plus că te salvează în orice situaţie în care nu ai gătit. Merge rapid o salată de roşii, o felie de brânză şi gata masa.
   Într-o seară, T. a venit acasă şi pe scară mirosea a friptură. Şi m-a întrebat când i-am deschis uşa:
   - De la noi miroase a friptură?
   - Nu, de la noi miroase a roşii cu brânză.

   Ștergere
 2. Nu se compara nimic cu satisfactia ca manaci rosii puse de tine:))

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Sunt foarte bune.

   Cred că şi în cazul grădiniţei muncite cu propriile-ţi mâini e valabilă zicala cu cioara care-şi laudă puii. N-or fi ei cei mai frumoşi, dar dacă-s ai ei... Cam aşa şi eu cu roşioarele mele. :)

   Ștergere
 4. Ba sunt frumoase si cred ca si gustoase micutele alea, ca mi se pare ca in afara de gogosarita vad numai pitice in pozele cu rosii din gradina ta :).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aşa e, Mihaela. Astea piticele sunt vedetele în vara asta. Îmi plac atât de mult! :)
   Gogoşăriţele sunt frumuşele, dar ca soi nu prea îmi plac. Mi se par foarte seci. Sau poate aşa s-au făcut la mine? N-or fi avut apă destulă? Sau solul nu le-o fi prielnic? Cine ştie...

   Ștergere