joi, 10 noiembrie 2022

Ardei snack (sau de care avem) umpluți cu brânză

Într-un litru de apă, se pune o lingură de sare, se adaugă 200 ml oțet. Se dă în clocot, moment în care se pun ardeii curățați de semințe. Se lasă 10 minute la foc foarte mic.
Între timp, se pregătește umplutura. Eu am pus brânză de burduf, un iaurt grecesc, verdeață (busuioc), o ceapă verde, boia dulce, boia iute, piper.
Ardeii se lasă un pic la scurs, apoi se umplu cu brânza.
Dacă nu se pun imediat la masă, se păstrează la frigider, în ulei.

Rețeta este prezentată de Iani aici: https://www.youtube.com/watch?v=0MN28joUIQg&t=1s

Eu am umplut aici ardeii mici din grădină, care nu mai au timp să crească,
pentru că vine frigul


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu