miercuri, 29 ianuarie 2020

Piper Sichuan

Anul trecut nu am avut baftă cu el, nu a germinat nici o sămânță.

Azi am ținut semințele înmuiate în apă oxigenată 3% cam 30-45 de minute și le-am pus în alveole cu pământ cumpărat.
Am pus 10 semințe și mai am 4, rezerva în caz că...

Am văzut pe net tot felul de filmulețe cu planta asta uimitoare, un condiment care merge la orice (inclusiv la chec). Cojile în care se află semințele sunt condimentul.

foto din 2019, când am primit boabele de la Nicoleta I.

2 comentarii:

  1. Trebuie sa recunosc ca nu am auzit de el, nici nu am mancat niciodata ceva preparat cu piperul asta. Sa speram ca acum rasar boabele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Și eu sper să germineze semințele.
      Oricum, nu mă las! Mai am rezerva... :)

      Ștergere