Anul ăsta am o tufă semnificativă.
Cicoarea are o mulțime de utilizări. (Ştim despre atåtea plante că sunt terapeutice, dar nu le folosim...)
De pildă, ce aş încerca: rădăcina prăjită şi măcinată e bună pe post de cafea. Dacă cineva a făcut asta în casă, m-ar interesa cum se procedează concret cu prăjirea şi dacă rezultatul final merită oboseala. ☺
Foarte, foarte faine fotografii!!! Cafea Cicoare, era ceva obișnuit cîndva, dar nu aș ști să dau sfaturi despre obținere acasă. O toamnă splendidă, îți doresc!
RăspundețiȘtergereŞtiu, îmi amintesc de cicoarea de altădată. Probabil că şi acum există, obținută industrial.
ȘtergereEu sunt uimită de lumea plantelor medicinale, dar rareori le folosesc aşa cum ar merita.
O toamnă frumoasă şi ție, Marta!
La voi, unde clima e un pic mai rece, probabil că deja se simte bine toamna.