tag:blogger.com,1999:blog-2498769271536091853.post5994209390004382364..comments2024-03-27T07:59:11.962+02:00Comments on cele patru anotimpuri: TarhonCarmen Nataşahttp://www.blogger.com/profile/09535348506553293582noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2498769271536091853.post-48548083351703549842014-09-29T22:50:35.025+03:002014-09-29T22:50:35.025+03:00Ouăle se pun întregi. Se bat bine-bine cu telul. S...Ouăle se pun întregi. Se bat bine-bine cu telul. Se amestecă cu smântâna până se omogenizează.<br />Daaaa... e consistentă. Cam ca ciorba de burtă (care şi asta ne place foarte mult).<br />Carmen Nataşahttps://www.blogger.com/profile/09535348506553293582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2498769271536091853.post-36177534736134098012014-09-29T21:50:58.112+03:002014-09-29T21:50:58.112+03:00O reteta foarte consistenta :) Si pui ouale intr...O reteta foarte consistenta :) Si pui ouale intregi sau doar galbenusele ? Eu am incercat sa pun tarhon din seminte si nu mi-a iesit. Imi amintesc, ca bunicii il foloseau la gatit. Dani P.https://www.blogger.com/profile/14480088629814543163noreply@blogger.com