tag:blogger.com,1999:blog-2498769271536091853.post5566472899737180621..comments2024-03-27T07:59:11.962+02:00Comments on cele patru anotimpuri: Ceapă verdeCarmen Nataşahttp://www.blogger.com/profile/09535348506553293582noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2498769271536091853.post-27423693004424619772017-05-01T21:16:16.646+03:002017-05-01T21:16:16.646+03:00Şi mie îmi place în salate, Dani.
E o idee foarte ...Şi mie îmi place în salate, Dani.<br />E o idee foarte bună chestia cu tăiatul dlorii, lasă că încerc eu. :)<br />La multe plante se spune că dacă tai floarea, se întâmplă ceva în bine. Aşa că de ce n-ar fi aşa şi la ceapă?<br />Zilele trecute citeam despre măcriş că trebuie tăiate tijele florale dacă vrei ca frunza să fie în continuare bună de mâncat.<br />Mulţumesc pentru că mi-ai dat ideea.Carmen Nataşahttps://www.blogger.com/profile/09535348506553293582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2498769271536091853.post-3805709391631443762017-05-01T19:08:40.325+03:002017-05-01T19:08:40.325+03:00Mie imi place taiata maruntel in salata de laptuci...Mie imi place taiata maruntel in salata de laptuci si in cea de cartofi fierti. Citeam undeva, ca daca tai floarea, se face mai frumoasa ceapa uscata. Da n-am incercat ...Dani P.https://www.blogger.com/profile/14480088629814543163noreply@blogger.com